Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Hoe werkt het?

Duurt het opzoeken en intikken van webadressen je te lang en zoek je naar een manier om al je favoriete websites sneller en handiger te bereiken? Ben je op zoek naar een efficiënt systeem om overzicht aan te brengen in een omvangrijke hoeveelheid bezochte webadressen of wil je (eigen) weblinks delen met een groot aantal bezoekers? Voor al deze wensen kun je terecht bij Linkwebsite.nl! Via Linkwebsite.nl kun je in een aantal stappen, en op een zeer gebruiksvriendelijke manier, gemakkelijk een eigen startpagina aanmaken. Linkwebsite.nl onderscheidt zich in vergelijking met andere startpagina aanbieders niet alleen met zijn gebruiksgemak maar ook door zijn unieke en prachtige designs. Dit maakt jouw startpagina al snel een lust voor het oog. Jouw startpagina kan, wanneer je plannen hebt deze te exploiteren, dus al snel resulteren in een grote groep gebruikers.

Een unieke, in het oog springende startpagina voor persoonlijk of publiek gebruik

EStartpagina's kunnen een aantal doelen vervullen. Een startpagina kan je bijvoorbeeld helpen om de enorme hoeveelheid informatie die op het internet te vinden is, te ordenen: hierdoor heb je niet langer meer het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast kun je, mits je relevante links plaatst, heel gemakkelijk geld verdienen aan het beheren van je eigen startpagina. Hieronder enkele veelgebruikte doeleinden van startpagina's:

  • Gebruik je startpagina voor je hobby of werk: hou alle relevante links voor jouw project of hobby bij elkaar zodat je niet langer meer tijd kwijt bent aan langdurig zoeken.
  • Websites die je graag bezoekt of die je interessant vindt, kun je gemakkelijk groeperen door de weblinks toe te voegen aan jouw startpagina. Op deze manier zijn al je favoriete sites slechts één muisklik van je verwijderd en hoef je niet langer meer te herinneren hoe die ene interessante site ook alweer heette.
  • Door bepaalde weblinks die voor een groot publiek interessant zijn op je startpagina te zetten, kun je heel gemakkelijk geld verdienen: hoe meer clicks via en naar jouw startpagina, hoe meer geld.
  • Laat je bezoekers niet alleen naar sites van derden gaan: promoot je eigen website door een link ernaar op jouw startpagina te zetten. Zeer relevant voor wanneer je jouw startpagina gebruikt voor publieke doeleinden.
  • Door een eigen startpagina te gebruiken genereer je een betere positie in diverse zoekmachines.

Overtuigd? Klik hier om direct een eigen gratis startpagina te maken