Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Over ons

Linkwebsite.nl in het kort

Linkwebsite.nl is dé website waarop u gratis een eigen startpagina kunt maken. Het is ons doel om het voor iedereen mogelijk maken om eenvoudig een prachtige startpagina op te zetten.

Redenen voor een eigen Linkwebsite.nl startpagina

Bij Linkwebsite.nl zijn wij van mening dat het internet voor iedereen is. Wij vinden het daarom dan ook belangrijk dat het internet voor ieder persoon, ongeacht leeftijd, sociale achtergrond of digitale vaardigheden, toegankelijk moet zijn. Een startpagina aanmaken helpt bij deze toegankelijkheid: wanneer je een eigen startpagina aanmaakt op Linkwebsite.nl ben je in staat al jouw favoriete websites ordelijk en overzichtelijk te groeperen. Doordat jouw favoriete weblinks nu nog maar één muisklik van je verwijderd zijn, hoef je niet langer meer (moeilijke namen van) websites te onthouden en krijg je weer overzicht in het oerwoud dat het internet soms kan zijn. Ook kun je jouw startpagina op een dusdanige manier ontwerpen dat deze een groot publiek kan trekken. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van handige natuur-weblinks voor wanneer je specifiek biologen aan wilt trekken. Door jouw startpagina van publiek belang te maken, kun je er zelfs nog aan verdienen! Ben je benieuwd naar alle redenen om een eigen Linkwebsite.nl startpagina te maken? Bekijk deze dan hier.

Waar staan wij voor?

Van alle internetgebruikers op de wereld maken Nederlanders over het algemeen genomen het meest gebruik van een startpagina. Door dit gegeven valt er in Nederland een behoorlijk groot aantal aanbieders van startpagina's waar te nemen. Jammer genoeg betekent dit echter niet dat alle aanbieders van startpagina's even goed zijn. Sterker nog: ondanks het vrij ruime aanbod, zien wij bij alle huidige aanbieders van startpagina's vaker ruimte voor verbeteringen dan dat deze naar behoren functioneren. Wij hebben Linkwebsite.nl opgestart om jou betere (en unieke) designs, gebruiksgemak, functionaliteiten en ondersteuning te bieden. Met een hoog gebruiksgemak, eigen ontwerpen en eigen samengestelde clusters van weblinks, proberen wij het internet overzichtelijker en makkelijker bereikbaar te maken voor iedereen.

Zeer hoog gebruiksgemak

99,9% van onze testpersonen, afkomstig uit verschillende sociale lagen en leeftijdsklassen uit de bevolking, lieten zien dat zij gemakkelijk met ons systeem konden werken. Een aantal dat door geen enkele andere startpagina aanbieder geëvenaard wordt. Mocht je bij het aanmaken van een startpagina er zelf toch niet uitkomen dan is dat geen probleem. In deze gevallen bieden wij jou ondersteuningen aan in de vorm van diverse handleidingen (over diverse onderwerpen als: beheren, aanmaken en promoten van jouw eigen startpagina) die gratis op de website zijn in te zien.

Zeer hoog gebruiksgemak

Linkwebsite.nl wordt geleid door twee jonge ondernemers die er naar streven om het internet voor iedereen toegankelijker te maken. Door verschillende kwalitatieve applicaties te ontwikkelen proberen wij het internet beter bereikbaar en gebruiksvriendelijker te maken. Een betere toegankelijkheid tot het internet begint bij de toegangspoort: met onze startpagina's van Linkwebsite.nl kunnen wij jouw toegang zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.Linkwebsite.nl.

Kortom, waarom een eigen Linkwebsite.nl?

  • Betere designs die veel sneller in het oog springen dan andere aanbieders van startpagina's (handig voor wanneer je jouw startpagina wilt exploiteren voor publiek gebruik).
  • Gemakkelijk je eigen pagina bijhouden met daarop links naar al jouw favoriete websites. Hierdoor hoef je nooit meer lang te zoeken naar die leuke site met die rare naam.
  • Veel functionaliteiten. Je wordt zelden beperkt in je creativiteit.
  • Linkwebsite.nl is ten opzichte van andere aanbieders van startpagina's gratis in gebruik. En dat zal het blijven ook!

Enthousiast geworden over ons concept? Begin dan direct hier met het aanvragen van een eigen gratis startpagina!