Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Blog

Wat voor kleur T-shirt trek je aan onder een wit overhemd?

Een wit heren T-shirt onder een wit heren overhemd dragen is uit den boze. Toch doen veel mannen dit, maar weten niet dat het een ontzettende modemisser is. Wit op wit versterkt namelijk de kleur. Let er maar eens op. Wanneer je een man in een wit overhemd ziet, zie je veelal dat er witte T-shirts onder gedragen worden. Je kunt er niet omheen, want de mouw van het witte T-shirt zie je duidelijk doorschijnen. Maar welke kleur T-shirt dien je dan aan te trekken onder een wit overhemd? Benieuwd? In dit artikel kom je erachter.

Lees meer...

Mouwlengte7 shirts: overhemden speciaal ontwikkelt voor de lange man

Sleeve7 shirts zijn overhemden speciaal voor de lange man. Sleeve7 is een goed ontwikkeld Nederlands herenmerk. De overhemden zijn ontstaan uit de behoefte naar overhemden met extra lange mouw. Nederlanders zijn immers het langste volk ter wereld. Een man van rond de 1.85 die elke dag een overhemd aan heeft, is het vast als eens opgevallen dat de mouwen aan de korte kant is. Speciaal voor deze mannen zijn mouwlengte 7 shirts ontwikkeld. Benieuwd naar wat het merk te bieden heeft? Lees dan snel verder. De overhemden van Sleeve7 worden gemaakt met verschillende wevingen. Dit zijn: birdseye, chambray, denim, dobby, flanel, twill, oxford, pied de poule, poplin, twill en satijn. In dit artikel worden een aantal van deze wevingen uitgelegd. In dit artikel zal het over de vier hoofdwevingen gaan.

Lees meer...

De verschillende overhemd pasvormen op een rij

Een heren overhemd wordt gemaakt in verschillende pasvormen. Dit doen overhemd merken om elk type man te kunnen voorzien van een geschikt overhemd. Sommige merken hanteren tot wel zes verschillende pasvormen. Wanneer je kiest voor de verkeerde pasvorm kan het overhemd al gauw veel te groot of veel te klein zijn. Het is daarom van belang dat je weet welke pasvorm je nodig hebt. De pasvorm is namelijk het belangrijkste aspect van het overhemd. Zodra je je pasvorm weet, hoef je een nieuwe overhemd niet retour te sturen. Dit is beter voor het milieu en scheelt in de portemonnee. In dit artikel worden vier van de zes pasvormen uitgelegd. Benieuwd naar welke pasvormen er zijn? Lees dan verder?

Lees meer...

Herenkleding uit onze hoofdstad

De Heerenzaak uit Amsterdam. Specialist op het gebied van herenkleding. De Heerenzaak heeft een groot aanbod herenkleding. Het aanbod bestaat uit heren overhemden, heren poloshirts, heren truien, heren broeken, heren ondergoed, heren sokken en heren accessoires. Eigenlijk kun je bijna voor je gehele kleding garderobe terecht bij de Heerenzaak.nl. Het enige wat je elders dient te kopen zijn schoenen. De Heerenzaak heeft een stijlvolle herenkledingzaak in onze hoofdstad, Amsterdam. In de winkel word je vakkundig geholpen aan kleding van de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs. Dit kunnen ze aanbieden mede door het modebewuste personeel. Het gehele aanbod bestaat uit meer dan 100+ premium merken. Benieuwd naar hoe de Heerenzaak excelleert ten opzicht van andere de rest? Lees dan snel verder.

Lees meer...