Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Wat voor kleur T-shirt trek je aan onder een wit overhemd?

Een wit heren T-shirt onder een wit heren overhemd dragen is uit den boze. Toch doen veel mannen dit, maar weten niet dat het een ontzettende modemisser is. Wit op wit versterkt namelijk de kleur. Let er maar eens op. Wanneer je een man in een wit overhemd ziet, zie je veelal dat er witte T-shirts onder gedragen worden. Je kunt er niet omheen, want de mouw van het witte T-shirt zie je duidelijk doorschijnen. Maar welke kleur T-shirt dien je dan aan te trekken onder een wit overhemd? Benieuwd? In dit artikel kom je erachter.

Welk kleur T-shirt trek je aan?

Zoals genoemd kan wit op wit eigenlijk niet, want je ziet het witte T-shirt onder het witte overhemd. Het is aan te raden om voor een contrasterende kleur te kiezen, zoals grijs. De kleur grijs contrasteert een stuk beter met de huid en het witte overhemd. Wanneer je een grijs T-shirt onder je overhemd aandoet, dan is het grijze T-shirt nauwelijks zichtbaar en wordt het met het blote oog amper gezien. Helaas zul je het T-shirt altijd enigszins zien, want de kleur wit heeft de eigenschap dat ze doorschijnen. Kies daarom voor een grijs T-shirt van het merk ShirtsofCotton. Perfecte grijze T-shirts ontworpen die nauwelijks zichtbaar zijn onder witte overhemden. Daarnaast kun je de grijze T-shirt ook in het dagelijks leven dragen. WIN-WIN

Welke kleuren combineer je met grijs?

Anders dan je misschien zou verwachten, is het combineren van grijs met andere kleuren iets moeilijker dan als we het over zwart of wit hebben. Inderdaad, bij zwart of wit voel je zelf meestal heel goed aan of een andere kleur erbij past of niet. Bij grijs ligt dat niet zo voor de hand. Er zijn zoveel tinten grijs dat het niet altijd duidelijk is of het nu een lichtgrijs of een donkergrijs T-shirt is. Om dat duidelijk te zien moet je het shirt eerst even in het daglicht bekijken. Pas in zonlicht is de echte kleur te onderscheiden doordat er voldoende licht op het shirt reflecteert.

Hoe wordt de kleur grijs omschreven?

De kleur grijs is bezig met een opmars. De laatste jaren zijn grijze T-shirts steeds populairder geworden. Dit komt omdat de kleur grijs als een rustige kleur wordt gezien. Onze outfits worden steeds meer uitgesproken met opvallende kleuren en dessins. Er is dus behoefte aan herstel van de balans. Daarvoor is een grijs shirt perfect geschikt. Grijs wordt gezien als een neutrale kleur. Anders dan andere neutrale kleuren, zoals zwart en wit, zal je grijs niet zo snel als dominante kleur van je outfit kiezen. Vergelijk het maar eens met vroeger. Vroeger kozen mannen veelal voor het grijze pak, maar tegenwoordig is het ‘saaie’ grijze pak een uitzondering geworden in het straatbeeld. Tegenwoordig kiezen mannen vaak voor een navy blauw pak. Dat wil niet zeggen dat de kleur grijs heeft afgedaan. Integendeel. Met grijs breng je met andere woorden die balans terug!

Ben je na het lezen van dit artikel op zoek naar een grijs T-shirt? Kijk dan eens op de website shirtsofcotton.com. De grijze T-shirt expert van Nederland en België.

De ShirtsofCotton t-shirts zijn allemaal geselecteerd op basis van kwaliteit. De shirts zijn behandeld met een degelijke textielverf en bestaan voor 95% katoen en 5% elastaan. Van een shirt dat je hier koopt, heb je jaren plezier.

avatar joey

Over de auteur

Joey