Gebruikersnaam:     Wachtwoord:    

Geld verdienen met Linkwebsite.nl

U kunt met Linkwebsite.nl een leuk extra inkomen verdienen. Onthoud: Bezoekers zijn de essentiële factor voor succes. Hoe meer bezoekers, hoe meer omzet. Lees dus ook goed de informatie over het promoten van uw eigen pagina.

Geld verdienen met Linkwebsite.nl is op twee verschillende manieren mogelijk:

Affiliate marketing

Affiliate marketing is als het ware het verkopen van producten/diensten van een ander op 'no cure no pay' basis. Je verkoopt dus in dit geval producten van een ander via uw Linkwebsite.nl pagina. Wanneer het lukt om een product te verkopen via uw pagina, krijgt u hiervoor een vergoeding (ook wel commissie genoemd). Meer over Affiliate marketing in het algemeen kunt u ook lezen op deze Wikipedia pagina.

Er zijn verschillende websites op internet die precies bijhouden of een transactie plaatsvindt via uw website, deze websites worden ook wel affiliate netwerken genoemd. Affiliate netwerken zorgen voor een zeer eerlijk en transparant proces en zijn bovendien volkomen kosteloos! Affiliate netwerken betalen u dan ook uit en zijn als het ware de bemiddelende partij tussen u en de adverteerder(de partij waarvan u een product promoot).

Hoe werkt het dus voor mijn Linkwebsite.nl pagina?
Linkwebsite.nl biedt de mogelijkheid om links te plaatsen op startpagina's. Het is daarom mogelijk om naast gewone links ook affiliatelinks op uw Linkwebsite.nl pagina te plaatsen. Wij raden u aan om zoveel mogelijk gewone links te plaatsen en slechts enkele affiliatelinks. De kwaliteit van uw Linkwebsite.nl blijft hierdoor hoog en de waardering van de zoekmachines zal dan ook hoog blijven.

Hieronder vindt u een overzicht met alle affiliate netwerken waarbij u zich kunt aanmelden en uitleg voor aanmelding bij het grootste affiliatenetwerk: TradeTracker Nederland.

Tip: Vul uw pagina eerst met relevante links en inhoud voordat u zich aanmeldt bij een affiliate netwerk. De kans dat uw pagina geaccepteerd wordt is dan vele malen groter.

Hoe meld ik me aan voor affiliate marketing?
Er zijn verschillende affiliate marketing netwerken in Nederland waar u zicht kunt aanmelden:

 • Tradetracker Nederland
 • Daisycon
 • TradeDoubler
 • Paypro

Wij geven u graag een voorbeeld hoe u zich aanmeldt bij TradeTracker Nederland:

 • 1. Ga naar: Tradetracker.com en registreer u als nieuwe gebruiker. Geef als website uw Linkwebsite.nl startpagina op.
 • 2. U krijgt een bevestigingsmail en kunt inloggen via de homepagina van TradeTracker. Ga voor het inloggen naar: Tradetracker.com
 • 3. Bent u ingelogd? Dan kunt u zich aanmelden voor campagnes die u wilt promoten. Ga hiervoor naar: campagnebeheer en kies de meest relevante categorie. Als het goed is ziet u nu een lijst met adverteerders. Denkt u dat een adverteerder goed bij uw pagina past? Meldt u dan aan door op het groene vinkje achter de naam van de adverteerder te klikken. Adverteerders keuren uw pagina vervolgens en bij acceptatie kunt u de campagne promoten!
 • 4. Bent u geaccepteerd door de adverteerder? Dan kunt u de unieke affiliatelink toevoegen aan uw Linkwebsite.nl pagina. Ga hiervoor naar: Promotiemateriaal & tools> tekstlinks. Vervolgens navigeert u naar de campagne waarvan u promotiemateriaal wilt gebruiken. Ziet u een geschikte tekstlink in de lijst staan? Klik dan op het volgende knopje dat rechts van de link staat: Er opent een venster, selecteer op dit venster de optie: custom. Als het goed is verschijnt er dan in het scherm: Link URL: en Linknaam:. Kopieer de link die achter Link URL: staat, dit is uw unieke affiliatelink die bijhoudt dat bezoekers via uw pagina komen.
  Links zien er meestal zo uit:

  http://tc.tradetracker.net/?c=27&m=118&a=107783&r=&u=
  http://www.adverteerdernaam.nl/tradetracker/index.jsp?tt=1646_367837_107783_&r=
 • 5. Implementeer de link vervolgens op uw pagina, wanneer een bezoeker nu op de link klikt en binnen een X aantal dagen het product afneemt verdient u geld. Om de kans op verkopen te bevorderen is het slim om zoveel mogelijk bezoekers te genereren!

Let op: Linkwebsite.nl accepteert maximaal 8 affiliatelinks op een pagina, overschrijd dit aantal niet!

Links verkopen op uw Linkwebsite.nl startpagina

Links verkopen op uw pagina is een tweede mogelijkheid om geld te verdienen met Linkwebsite.nl. Het is hiervoor belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers te genereren voor uw startpagina. Hoe meer bezoekers, hoe meer de pagina gaat opvallen. Bedrijven zullen dan regelmatig een e-mail sturen met een link suggestie, wanneer dit echt vaak gebeurd wordt het tijd om geld te vragen voor een vermelding. Een schappelijke vergoeding is rond de 10-20 euro per jaar voor een link op de pagina.

Let op:
Zorg voor goede en relevante inhoud van uw pagina, alleen dan komen er veel bezoekers en is de pagina dus interessant. Vraag bovendien niet voor alle links geld, sommige bedrijven plaatsen namelijk een mooie link terug waardoor uw Linkwebsite.nl pagina hoger in Google scoort. Dit levert uiteindelijk meer inkomsten voor u op!